Debiteurenbeheer bij
Alfa Commercial Finance

Kiest u voor debiteurenbeheer van Alfa, dan houdt u uw handen vrij om te doen waar u goed in bent: ondernemen.


Wij nemen
uw debiteurenbeheer
over

Uw openstaande
facturen zijn vanaf nu
onze zorg

Onze
klantenservice
helpt u verder


U onderneemt, wij verzorgen uw debiteurenbeheer

Laat uw debiteurenbeheer aan Alfa over, dan zorgen wij ervoor dat uw klanten betalen. Dit doen we altijd zorgvuldig en respectvol, op een manier die past bij uw bedrijf. Het geeft u meer rust en ruimte om u bezig te houden met de vooruitgang van uw bedrijf.

Wat kost debiteurenbeheer bij Alfa?

De kosten van ons debiteurenbeheer zijn afhankelijk van uw jaaromzet, het aantal klanten en debiteuren, het aantal facturen dat u verstuurt, de gemiddelde looptijd van facturen en de landen waar uw debiteuren zich bevinden: is dit alleen in Nederland of ook daarbuiten?

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Uw kosten worden lager

Ook al heeft uw bedrijf geen directe behoefte aan financiering, debiteurenbeheer heeft grote voordelen. Door uw debiteurenbeheer uit te besteden, bespaart u kosten op personeel en administratieve handelingen. We controleren de kredietwaardigheid van uw klanten en zitten bovenop de betalingen van uw debiteuren. Doordat uw klanten sneller betalen, wordt uw liquiditeit beter. En dat geeft weer financiƫle ruimte om te investeren.

24/7 online overzicht van uw krediet

Bij ons doet u bijna alles online. Via Alfa CashboardĀ© krijgt u een helder inzicht in uw financiering, debiteurenportefeuille, openstaande facturen en verzekeringslimieten. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ontdek Alfa Cashboard  

Komt mijn bedrijf in aanmerking voor
factoring bij Alfa Commercial Finance?

Doe de quickscan