International Factoring bij
Alfa Commercial Finance

Ook als u regelmatig zaken doet in het buitenland, kunt u bij ons terecht voor factoring. We werken samen met lokale factormaatschappijen die de markt kennen.

Vraag naar de mogelijkheden

Facturen naar andere werelddelen voorfinancieren

Wij kunnen zelfs uw uitgaande facturen naar debiteuren in andere werelddelen voorfinancieren. Dat is mogelijk door onze samenwerking met factoringmaatschappijen in de hele wereld via IFG (International Factors Group).

Wij betalen uw internationale factuur

U levert en factureert aan uw debiteur in het buitenland. Een kopie van uw factuur gaat naar Alfa Commercial Finance. Op basis van de afspraken die wij met u hebben gemaakt, betalen we de factuur. Uw factuur dragen we over aan een factormaatschappij in het land waar uw debiteur is gevestigd.

Lokale factormaatschappij neemt het over

Deze factormaatschappij neemt namens Alfa en u contact op met de debiteur om de betaling van de factuur te incasseren. Dit gaat een stuk efficiënter omdat de lokale factormaatschappij de taal spreekt en de gebruiken kent. Na betaling van de factuur verrekenen we dit met het voorgeschoten saldo. Het restant krijgt u op basis van de afspraken over onze samenwerking.


Komt mijn bedrijf in aanmerking voor
factoring bij Alfa Commercial Finance?

Doe de quickscan